Over osteopaat


Mijn naam is Sabrine van Oostrom. Ik ben jaren werkzaam geweest als fysiotherapeut, personal trainer en docent van verschillende opleidingen.
Ik kreeg een diepere interesse in waarom bepaalde klachten niet verdwenen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een passende opleiding.
Zo kwam ik uit bij de vijf jarige opleiding tot osteopaat (International Academy of Osteopathy), die ik met succes heb afgerond in 2016.
Osteopathie geeft mij de handvatten en kennis om ingewikkeldere klachtenpatronen te begeleiden en behandelen.

Doordat ik als osteopaat kennis heb van verschillende systemen in het lichaam, kijk ik niet alleen naar de spieren en botten maar ook naar de bloedvaten, zenuwen en de organen.


Dit betekent dat de oorzaak van de klacht soms heel ergens anders vandaan kan komen. U kunt denken aan lage rugklachten die bijvoorbeeld ontstaan door littekenweefsel van een blindedarmoperatie.
Om hier achter te komen luister ik goed, en neem ik de tijd voor uw verhaal. Daarnaast onderzoek ik altijd het hele lichaam.

Intussen heb ik verschillende extra scholingen gevolgd over osteopathie bij baby’s en kinderen, de zwangerschap, het fasciale systeem, orthomoleculaire voeding en chronische pijn. Omdat ik nooit uitgeleerd ben zullen er nog velen volgen.

Naast de passie voor mijn werk heb ik een prachtig gezin (man en tweeling). Ik sport graag en doe aan hardlopen, krachtsporten, power-yoga en pilates.